Despre noi

Designful - design de interior modern, minimalist, eclectic pentru bugete moderate. Designful inseamna design personalizat nevoilor tale.

Cine sunt(em)

Sunt Iulia Vaculisteanu - decorator de interior din 2014, cu diploma obtinuta in urma cursurilor din cadrul Atelierelor Ilbah sub coordonarea Arh. Miruna Ardelean. Am creat Designful din pasiunea pentru armonie si din dorinta de a aduce designul de interior intr-un mod accesibil in casele tuturor.

In amenajarile pe care le creez, imi propun mereu sa caut povestea si unicitatea celor din fata mea astfel impreuna sa gasim stilul care te defineste. Ma feresc de sabloane.

Imi place sa construiesc “o lume noua” pentru fiecare in parte si cred ca frumusetea unui spatiu are la baza incarcatura si vibratia unui moment. Misiunea mea este sa le cream impreuna.

Pachete de design interior online sunt perfecte pentru cei care cauta idei de amenajare creative si inedite, alaturi de experianta unui designer. Am dezvoltat 3 tipuri de pachete, cu preturi fixe per camera/anexa si un pachet personalizabil cu un tarif orar. Bineteles pentru un volum mai mare (mai multe camere) oferim discount gradual in functie de numarul de camere (pentru 2 camere 5%, pentru 3 camere 10%, pentru 4 camere 15%).

*Camera: Living, Dining, Bucatarie, Dormitor, Birou, Camera copil
*Anexe: Hol, Baie, Balcon/Terasa

Procesul este simplu: Adun informatii de la tine pentru a gasi Stilul de interior care te defineste ca apoi sa creez un proiect personalizat pe nevoile tale, estetic si functional.
Materialele pe care ti le vom trimite vor fi ghidul tau pentru implementarea proiectului.


Vezi pachetele