Termeni si Conditii
www.designful.ro este deținut de AVA ROBOTICS DESIGN | CUI: 39306367 | J23/2012/2018 Folosirea acestui site, incluzând vizitarea și cumpărarea serviciilor de pe site-ul www.designful.ro, cum va fi denumit în continuare, implică acceptarea termenilor și condițiilor de mai jos.

Utilizarea site-ului
Accesarea, vizitarea, folosirea sau cumpararea serviciilor prezentate pe site-ul designful.ro implica acceptarea termenilor si conditiilor mai jos enumerati. Pentru a fi informat despre toate conditiile de utilizare ale acestui site, va rugam sa parcurgeti toate sectiunile urmatoare. designful.ro isi rezerva dreptul de a face modificari si actualizari ale acestor termeni si conditii, precum si ale ofertei, fara o notificare prealabila si fara precizarea motivelor. De asemenea, designful.ro isi rezerva dreptul de a corecta eventuale omisiuni si erori in afisare care pot surveni in urma unor greseli de dactilografiere, sau erori ale produselor software. Tot continutul site-ului designful.ro este proprietatea AVA ROBOTICS DESIGN si este aparat de legea pentru protectia drepturilor de autor. Descrierea serviciilor disponibile pe designful.ro, nu reprezinta o obligatie contractuala din partea AVA ROBOTICS DESIGN, acestea fiind utilizate exclusiv cu titlu de prezentare. Implicit, designful.ro, nu isi asuma raspunderea pentru eventualele erori de pret, iar aceste erori nu obliga designful.ro la nicio actiune.

Comunicarea electronică
Cand vizitați designful.ro sau ne trimiteți email-uri, înseamnă că voi comunicați cu noi pe cale electronică. Sunteți de acord că toate aceste comunicări: email-uri, note, convenții, newslettere, știri, sau orice alt tip de informații pe care noi le furnizăm electronic, satisfac toate cerințele legislației naționale și europene. Acceptul dumneavoastră de a comunica cu noi pe această cale, fie că numai primiți aceste informații sau și în cazul în care dumneavoastră ne trimiteți informații pe cale electronică, reprezintă un accept echivalent cu semnatura olografă pe orice document fizic, ca și cum aceste informații ar fi tiparite pe un suport fizic, în scris. Dumneavoastră și designul.ro de asemenea, sunteți de acord să respectați întocmai cele comunicate pe cale electronică, punând folosirea acestor comunicări sub incidența prezentului document numit Termeni și condiții.

Confidentialitate
designful.ro respecta legile in vigoare privind confidentialitatea datelor, se angajaza sa nu transmita datele personale ale utilizatorilor site-ului catre terti si sa le foloseasca numai in scopul stabilirii contactului cu clientii sai, precum si in scopul informarii acestora asupra aspectelor legate de functionarea site-ului, oferta si politica firmei, nu incurajeaza SPAM-ul, nu furnizeaza datele dvs de contact unor terti (persoane fizice sau juridice), nu vinde, nu ofera, nu face schimb de adrese de e-mail obtinute prin intermediul acestui site, nu divulga adresa dumneavoastra de e-mail altor persoane care acceseaza paginile acestui site, fara acordul dumneavoastra explicit. Orice utilizator care a furnizat explicit pe site-ul designful.ro date personale, poate opta ca aceastea sa fie sterse din baza de date. Pentru a stergere este de ajuns sa ne contactati si sa cereti acest lucru telefonic sau e-mail. designul.ro nu isi asuma responsabilitatea pentru pierderile de informatii datorate erorilor sau eventualelor probleme de securitate ale serverului ce gazduieste site-ul nostru, sau actiunilor unor terte persoane.

Despre prețuri
Prețurile prezentate sunt finale (AVA ROBOTICS DESIGN nu este platitoare de TVA) și nu includ cheltuielile de livrare, serviciile desfășurându-se 100% online. Prețul de achiziție tipărit pe factura finală va fi același cu cel stabilit de consultantul de vânzări în momentul confirmării comenzii ca fiind comanda fermă. Nu există limită minimă de preț pentru a efectua o comandă. Întotdeauna se consideră preț final cel acceptat de către client în cadrul discuțiilor purtate cu consultanții noștri de vânzări. Politica de retur
Clienul poate cere returnarea avansului oricând în perioada de livrare a serviciilor, așa cum este menționat în fiecare pachet, iar dacă serviciul a fost acceptat și plătit integral returnarea plății nu mai poate fi efectuată, serviciul considerându-se acceptat și prestat.

Transferul proprietatii
Proprietatea asupra serviciilor va fi transferata la momentul efectuarii platii integrale din partea Cumparatorului.

Dispoziții finale
Orice altă problemă cauzată de serviciile prezentate pe designful.ro, sau de informațiile prezentate pe acest site, și care nu este deja tratată de nici un articol din prezentul document, se va soluționa pe cale amiabilă în termen de 30 de zile lucratoare de la data sesizării în scris a problemelor, de către utilizator. În cazul în care nu s-a reușit stingerea conflictului pe cale amiabilă, competența revine instanțelor de judecată române sau unui organism alternativ de rezolvare a disputelor, agreat de ambele parți. Fiind de acord cu acești Termeni și Condiții de Utilizare a site-ului designful.ro, clientul își asumă în totalitate aceste riscuri.

Politica de Confidentialitate
Confidentialitatea datelor dumneavoastra cu caracter personal reprezinta una dintre preocuparile principale ale AVA ROBOTICS DESIGN, cu sediul in Amurgului, 73 O, Popesti-Leordeni, Ilfov, in calitate de operator de date. Acest document are rolul de a va informa cu privire la prelucrarea datelor dumneavoastra cu caracter personal, in contextul utilizarii paginii de internet www.designful.ro, la care ne vom referi in continuare cu denumirea “site-ul”.

Categoriile de date cu caracter personal prelucrate
1. Categoriile de date cu caracter personal prelucrate
Daca sunteti client al site-ului, AVA ROBOTICS DESIGN va prelucra datele dumneavoastra cu caracter personal, cum ar fi:
Nume si prenume
Numar de telefon
Adresa de e-mail
Adresa de facturare
Date referitoare la modul in care utilizati site-ul (de exemplu, comportamentul /preferintele /obisnuintele dumneavoastra in cadrul designful.ro
Precum si orice alte categorii de date pe care le furnizati in mod direct in contextul crearii contului de utilizator, in contextul plasarii unei comenzi prin intermediul site-ului sau in orice alt mod care rezulta din utilizarea site-ului

Daca sunteti vizitator al site-ului, AVA ROBOTICS DESIGN va prelucra datele dumneavoastra cu caracter personal pe care le furnizati:
In mod direct in contextul utilizarii site-ului, cum ar fi datele pe care le furnizati in cadrul sectiunii de contact / intrebari / reclamatii, in masura in care ne contactati in acest fel
In mod indirect, date precum: adresa IP, browser folosit, durata navigarii, istoricul cautarilor, sistem de operare folosit, limba si pagini vizualizate, URL-uri complete, secventa de click-uri catre, prin si de la site-ul nostru, informatii sau produse vizualizate / cautate, durata vizitelor pe anumite pagini, informatii privind interactiunea cu paginile (ex. derularea, click-urile, trecerile de mouse), date despre comportamentul utilizatorilor.

2. Scopurile si temeiurile de prelucrarii
Daca sunteti client al site-ului, AVA ROBOTICS DESIGN prelucreaza datele dumneavoastra cu caracter personal astfel:
pentru desfasurarea relatiei contractuale dintre dumneavoastra si AVA ROBOTICS DESIGN, respectiv pentru completarea chestionarelor, validarea raspunsurilor, comunicarea etc.
Temei: Prelucrarea datelor dumneavoastra in acest scop are la baza colaborarii incheiate intre dumneavoastra si AVA ROBOTICS DESIGN, definit in cuprinsul Termenelor si Conditiilor https://www.designful.ro/termeni-si-conditii. Furnizarea datelor dumneavoastra cu caracter personal este necesara pentru executarea acestei colaborari. Refuzul furnizarii datelor poate avea drept consecinta imposibilitatea derularii raporturilor contractuale dintre dumneavoastra si AVA ROBOTICS DESIGN.
pentru indeplinirea obligatiilor legale ce revin AVA ROBOTICS DESIGN in contextul serviciilor prestate prin intermediul site-ului, inclusiv a obligatiilor in materie fiscala, precum si in materie de arhivare.
Temei: Prelucrarea datelor dumneavoastra pentru acest scop este necesara in baza unor obligatii legale. Furnizarea datelor dumneavoastra in acest scop este necesara. Refuzul furnizarii datelor poate avea drept consecinta imposibilitatea AVA ROBOTICS DESIGN de a respecta obligatiile legale care ii revin si deci in imposibilitatea de a va oferi serviciile prin intermediul site-ului.
Furnizarea datelor dumneavoastra in acest scop este voluntara. Refuzul furnizarii consimtamantului pentru prelucrarea datelor dumneavoastra in acest scop nu va avea urmari negative pentru dumneavoastra.
in scopul efectuarii diverselor analize, raportari privind modul de functionare a site-ului, realizarea de profiluri de preferinte de consum, in principal, in vederea imbunatatiri experientei oferite pe site.
Temei: Prelucrarea datelor dumneavoastra pentru acest scop are la baza interesul legitim al AVA ROBOTICS DESIGN de a imbunatati permanent experienta clientilor pe site. Furnizarea datelor dumneavoastra in acest scop este voluntara. Refuzul furnizarii datelor pentru acest scop nu va avea urmari negative pentru dumneavoastra.

Daca sunteti vizitator al site-ului, designful.ro prelucreaza datele dumneavoastra cu caracter personal astfel:
pentru rezolvarea plangerilor, reclamatiilor si pentru a monitoriza traficul si a imbunatati experienta dumneavoastra oferita pe site.
Temei: Prelucrarea datelor dumneavoastra pentru acest scop are la baza interesul legitim al AVA ROBOTICS DESIGN de a asigura functionarea corecta a site-ului, precum si pentru a imbunatati permanent experienta vizitatorilor site-ului, inclusiv prin solutionarea diferitelor comentarii, intrebari sau reclamatii.
Furnizarea datelor dumneavoastra in acest scop este voluntara. Refuzul furnizarii datelor pentru acest scop nu va avea urmari negative pentru dumneavoastra.

3. Durata pentru care va prelucram datele
AVA ROBOTICS DESIGN va prelucra datele dumneavoastra cu caracter personal atat cat este necesar pentru realizarea scopurilor de prelucrare mentionate mai sus.
In cazul in care sunteti client, vom prelucra datele dumneavoastra pe intreaga durata a raporturilor contractuale si ulterior conform obligatiilor legale care revin in sarcina AVA ROBOTICS DESIGN (de ex, in cazul documentelor justificative financiar-contabile pentru care termenul de pastrare prevazut de lege este de 10 ani de la data incheierii exercitiului financiar in cursul caruia au fost intocmite).
In cazul in care doriti sa nu va mai fie prelucrate datele cu caracter personal sau daca doriti stergerea datelor, va puteti exercita drepturile detaliate la punctul 6 de mai jos.
In cazul in care solicitati stergerea datelor, insa pe acel momentt exista cel putin o colaborare activa, cererea de stergere a datelor va putea fi inregistrata numai dupa livrarea serviciilor conform colaborarii active.

4. Dezvaluirea datelor cu caracter personal
Nu inchiriem / vindem datele dumneavoastra cu caracter personal catre terte parti.
Pe langa operator, in anumite situatii, datele pot fi accesibile pentru terte parti precum companii IT, numite, daca este necesar, ca persoane imputernicite de Operator.
Acestea sunt obligate prin contract sa mentina confidentialitatea datelor si sa le foloseasca exclusiv in scopul pentru care le-au fost furnizate.
De asemenea, am putea dezvalui datele dumneavoastra cu caracter personal catre autoritatile publice centrale / locale, in urmatoarele cazuri exemplificativ enumerate:
pentru administrarea site-ului
in situatiile in care aceasta comunicare ar fi necesara pentru atribuirea de premii sau alte facilitati persoanelor vizate, obtinute ca urmare a participarii lor la diverse campanii promotionale organizate de catre AVA ROBOTICS DESIGN prin intermediul site-ului;
pentru mentinerea, personalizarea si imbunatatirea site-ului si a serviciilor derulate prin intermediul lui
pentru efectuarea analizei datelor, testarea si cercetarea, monitorizarea tendintelor de utilizare si activitate, dezvoltarea caracteristicilor de siguranta si autentificarea utilizatorilor
pentru transmiterea de comunicari comerciale de marketing, in conditiile si limitele prevazute de lege
atunci cand dezvaluirea datelor cu caracter personal este prevazuta de lege etc.

5. Transferul datelor cu caracter personal
Datele cu caracter personal furnizate catre AVA ROBOTICS DESIG pot fi transferate in afara Romaniei, dar doar catre state din Uniunea Europeana.

6. Drepturile de care beneficiati
In conditiile prevazute de legislatia in materia prelucrarii datelor cu caracter personal, in calitate de persoane vizate, beneficiati de urmatoarele drepturi:
dreptul la informare – dreptul de a primi detalii privind activitatile de prelucrare efectuate de catre AVA RCS DESIGN, conform celor descrise in prezentul document;
dreptul de acces la date dreptul de a obtine confirmarea din partea AVA ROBOTICS DESIGN cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal, precum si detalii privind activitatile de prelucrare precum modalitatea in care sunt prelucrate datele, scopul in care se face prelucrarea, destinatarii sau categoriile de destinatari ai datelor, etc;
dreptul la rectificare – dreptul de a obtine corectarea, fara intarzieri justificate, de catre AVA ROBOTICS DESIGN a datelor cu caracter personal inexacte/ nejustificate, precum si completarea datelor incomplete;
dreptul la stergerea datelor, fara intarzieri nejustificate, (“dreptul de a fi uitat”) – se aplica anumite conditii; Este posibil ca, in urma solicitarii de stergere a datelor, AVA ROBOTICS DESIGN sa anonimizeze aceste date (lipsindu-le astfel de caracterul personal) si sa continue in aceste conditii prelucrarea pentru scopuri statistice;
dreptul la restrictionarea prelucrarii, in anumite conditii;
dreptul la portabilitatea datelor – dreptul de a primi datele cu caracter personal intr-o modalitate structurata, folosita in mod obisnuit si intr-un format usor de citit, precum si dreptul ca aceste date sa fie transmise de catre AVA ROBOTICS DESIGN catre alt operator de date, in masura in care sunt indeplinite conditiile prevazute de lege;
dreptul la opozitie
– in ceea ce priveste activitatile de prelucrare se poate exercita prin transmiterea unei solicitari conform celor indicate mai jos;
– in orice moment, din motive legate de situatia particulara in care se afla persoana vizata, ca datele care o vizeaza sa fie prelucrate in temeiul interesului legitim al AVA ROBOSIGN sau in temeiul interesului public, cu exceptia cazurilor in care AVA ROBOTICS DESIGN poate demonstra ca are motive legitime si imperioase care justifica prelucarea si care prevaleaza asupra intereselor, drepturilor si libertatilor persoanelor vizate sau ca scopul este constatarea, exercitarea sau apararea unui drept in instanta;
– in orice moment, in mod gratuit si fara nicio justificare, ca datele care o vizeaza sa fie prelucrate in scop de marketing direct.
dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale automate dreptul de a nu fi subiectul unei decizii luate numai pe baza unor activitati de prelucrare automate, inclusiv crearea de profiluri, care produce efecte juridice care privesc persoana vizata sau o afecteaza in mod similar intr-o masura semnificativa;
dreptul de a va adresa Autoritatii Nationale de supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal sau instantelor competente, in masura in care considerati necesar.
Pentru orice intrebari suplimentare cu privire la modul in care datele cu caracter personal sunt prelucrate si pentru a va exercita drepturile mentionate mai sus, va rugam sa va adresati la adresa de email: iulia@designful.ro

7. Confidentialitatea minorilor
AVA ROBOTICS DESIGN nu contacteaza cu buna stiinta sau nu colecteaza informatii de la persoane cu varsta sub 18 ani. Website-ul nu are ca scop solicitarea de informatii de orice fel de la persoane cu varsta sub 18 ani.
Daca printr-o eroare intram in posesia unor astfel de informatii si suntem instiintati de acest lucru, vom obtine consimtamantul parental adecvat pentru a utiliza aceste informatii sau, in cazul in care nu este posibil, vom sterge informatiile de pe serverele noastre.
Daca doriti sa ne comunicati primirea de informatii despre persoanele cu varsta sub 18 ani, va rugam sa ne contactati pe email la iulia@designful.ro

8. Modificari in politica de confidentialitate
Ne rezervam dreptul de a modifica aceasta politica de confidentialitate. In cazul unor modificari majore pe viitor vei fi instiintat pe email (daca este posibil) sau prin afisarea unui mesaj specific pe site.

Politica privind Cookies
Politica privind Utilizarea Modulelor de Tip Cookies și Altor Mijloace de Monitorizare a Preferințelor
Site-ul www.designful.ro („Site-ul”) utilizează module de tip cookies și alte mijloace de monitorizare a preferințelor vizitatorilor Site-ului.
Informațiile prezentate în continuare au scopul de a aduce la cunoștința persoanelor vizate mai multe detalii despre plasarea, utilizarea și administrarea acestor mijloace pe Site.
Aceste mijloace sunt utilizate pentru a furniza vizitatorilor Site-ului o experiență mult mai bună de navigare și utilizare, precum și servicii adaptate nevoilor și interesului fiecăruia.
Cookie-urile oferă deținătorilor de site-uri un feedback valoros asupra modului cum sunt utilizate site-urile / aplicațiile lor de către utilizatori, astfel încât să le poată face și mai eficiente și mai accesibile pentru utilizatori, permit aplicațiilor multimedia sau de alt tip de pe alte site-uri să fie incluse într-un anumit site pentru a crea o experiență de navigare mai valoroasă, mai utilă și mai plăcută.

Mijloace utilizate
În cadrul Site-ului putem folosi unul sau mai multe din următoarele mijloace:
Google Analytics (https://firebase.google.com/docs/analytics/)
Google Firebase (https://analystics.google.com/analytics/web/)
Google AdWords (http://www.google.de/adwords/))
Facebook Plug-In (https://www.facebook.com/)

Cookies
Conversion Tracking
Tracking Tags/ Pixel (currently: Facebook, Google Analytics, Firebase, AdWords)
Facebook Custom Audience (http://www.facebook.com)
Pentru Site, se va folosi în principal Google Analytics. Mai multe detalii privind acest mijloc sunt accesibile aici: https://analytics.google.com/analytics/web/
Mai multe informatii despre cookie-uri puteti afla pe site-ul www.allaboutcookies.org sau contactandu-ne direct iulia@designful.ro