Despre noi

Ne dorim sa oferim clientilor nostri amenjarea spatiului la care viseaza

Buna, sunt Iulia si reprezint Designful. Iti multumesc pentru vizita si abia astept sa ne cunoastem.

Designful este o echipa de decoratori de interior certificati. Ne ocupam inca din 2014 de amenajari de interior si abia asteptam noi provocari.

 

Ce putem face impreuna?

In proiectele noastre ne propunem  sa cautam povestea si unicitatea celor din fata noastra. Ne place sa construim “o lume noua” pentru fiecare in parte si credem ca frumusetea unei imagini are la baza incarcatura si vibratia unui moment. Misiunea noastra este sa le cream impreuna.

Ca stiluri de design de interior nu ne limitam. Ne pasioneaza atat minimalismul, cat si clasicul, stilurile care utilizeaza formele si liniile cat mai natural, stilurile care se contopesc si se complementeaza, asa cum este cel eclectic. De asemenea un loc special il are si stilul industrial electrizat cu note calde; totodata vei gasi in abordarile noastre si nuante de mix & match.

Hai sa incepem!

Servicii online

Totul este online, asta inseamna ca nu mai pierzi ore in sir prin magazine.
Primesti online propunerile, trimiti feedback-ul tot online, iar propunerea finala de design iti va arata obiectele de design sau decor pe care tu le vei achizitiona.

Design dedicat

Dorintele si specificatiile tale sunt foarte importante, pentru acest lucru am creat chestionare online care ne vor ajuta sa cream un Design de interior decicat tie, potrivit stilului care te reprezinta, stilului tau de viata si a membrilor familiei tale.

Preturi fixe

Ai 2 pachete de design interior la alegere si unul de stil, toate cu pret fix per camera. In functie de nevoile tale poti alege pachete diferite pentru diferite camere, orice combinatie este permisa

Incadrat in buget

Pentru mobilierul si decorul pe care il vom propune in Design, este important sa ne spui un buget in care sa ne incadram. Nu exista bugete prea mici, se pot face lucruri extraordinare indiferent de buget. Tot ce trebuie sa faci este sa ne specifici bugetul tau.

Comunicare rapida si eficienta

Stim ca timpul tau este pretios, de aceea comunicam rapid si eficient pentru a obtine toate informatiile de la tine si pentru a putea sa iti livram desginul de interior potrivit. Totul fara ore pierdute inutil!

Facem echipa cu clientii nostri

Cream designul de interior pentru tine, in functie de nevoile tale, respectand stilul si aplicand regulile de design, functionalitate, circulatie, armonie si ritm al spatiului.