Termeni si conditii

Termeni si Conditii

www.designful.ro este deținut de AVA ROBOTICS DESIGN | CUI: 39306367 | J23/2012/2018 Folosirea acestui site, incluzând vizitarea și cumpărarea serviciilor de pe site-ul www.designful.ro, cum va fi denumit în continuare, implică acceptarea termenilor și condițiilor de mai jos.

Utilizarea site-ului

Accesarea, vizitarea, folosirea sau cumpararea serviciilor prezentate pe site-ul designful.ro implica acceptarea termenilor si conditiilor mai jos enumerati. Pentru a fi informat despre toate conditiile de utilizare ale acestui site, va rugam sa parcurgeti toate sectiunile urmatoare. designful.ro isi rezerva dreptul de a face modificari si actualizari ale acestor termeni si conditii, precum si ale ofertei, fara o notificare prealabila si fara precizarea motivelor. De asemenea, designful.ro isi rezerva dreptul de a corecta eventuale omisiuni si erori in afisare care pot surveni in urma unor greseli de dactilografiere, sau erori ale produselor software. Tot continutul site-ului designful.ro este proprietatea AVA ROBOTICS DESIGN si este aparat de legea pentru protectia drepturilor de autor. Descrierea serviciilor disponibile pe designful.ro, nu reprezinta o obligatie contractuala din partea AVA ROBOTICS DESIGN, acestea fiind utilizate exclusiv cu titlu de prezentare. Implicit, designful.ro, nu isi asuma raspunderea pentru eventualele erori de pret, iar aceste erori nu obliga designful.ro la nicio actiune.

Comunicarea electronică

Cand vizitați designful.ro sau ne trimiteți email-uri, înseamnă că voi comunicați cu noi pe cale electronică. Sunteți de acord că toate aceste comunicări: email-uri, note, convenții, newslettere, știri, sau orice alt tip de informații pe care noi le furnizăm electronic, satisfac toate cerințele legislației naționale și europene. Acceptul dumneavoastră de a comunica cu noi pe această cale, fie că numai primiți aceste informații sau și în cazul în care dumneavoastră ne trimiteți informații pe cale electronică, reprezintă un accept echivalent cu semnatura olografă pe orice document fizic, ca și cum aceste informații ar fi tiparite pe un suport fizic, în scris. Dumneavoastră și designul.ro de asemenea, sunteți de acord să respectați întocmai cele comunicate pe cale electronică, punând folosirea acestor comunicări sub incidența prezentului document numit Termeni și condiții.

Confidentialitate

designful.ro respecta legile in vigoare privind confidentialitatea datelor, se angajaza sa nu transmita datele personale ale utilizatorilor site-ului catre terti si sa le foloseasca numai in scopul stabilirii contactului cu clientii sai, precum si in scopul informarii acestora asupra aspectelor legate de functionarea site-ului, oferta si politica firmei, nu incurajeaza SPAM-ul, nu furnizeaza datele dvs de contact unor terti (persoane fizice sau juridice), nu vinde, nu ofera, nu face schimb de adrese de e-mail obtinute prin intermediul acestui site, nu divulga adresa dumneavoastra de e-mail altor persoane care acceseaza paginile acestui site, fara acordul dumneavoastra explicit. Orice utilizator care a furnizat explicit pe site-ul designful.ro date personale, poate opta ca aceastea sa fie sterse din baza de date. Pentru a stergere este de ajuns sa ne contactati si sa cereti acest lucru telefonic sau e-mail. designul.ro nu isi asuma responsabilitatea pentru pierderile de informatii datorate erorilor sau eventualelor probleme de securitate ale serverului ce gazduieste site-ul nostru, sau actiunilor unor terte persoane.

Despre prețuri

Prețurile prezentate sunt finale (AVA ROBOTICS DESIGN nu este platitoare de TVA) și nu includ cheltuielile de livrare, serviciile desfășurându-se 100% online. Prețul de achiziție tipărit pe factura finală va fi același cu cel stabilit de consultantul de vânzări în momentul confirmării comenzii ca fiind comanda fermă. Nu există limită minimă de preț pentru a efectua o comandă. Întotdeauna se consideră preț final cel acceptat de către client în cadrul discuțiilor purtate cu consultanții noștri de vânzări.

Politica de retur

Clienul poate cere returnarea avansului oricând în perioada de livrare a serviciilor, așa cum este menționat în fiecare pachet, iar dacă serviciul a fost acceptat și plătit integral returnarea plății nu mai poate fi efectuată, serviciul considerându-se acceptat și prestat.

Transferul proprietatii

Proprietatea asupra serviciilor va fi transferata la momentul efectuarii platii integrale din partea Cumparatorului.

Dispoziții finale

Orice altă problemă cauzată de serviciile prezentate pe designful.ro, sau de informațiile prezentate pe acest site, și care nu este deja tratată de nici un articol din prezentul document, se va soluționa pe cale amiabilă în termen de 30 de zile lucratoare de la data sesizării în scris a problemelor, de către utilizator. În cazul în care nu s-a reușit stingerea conflictului pe cale amiabilă, competența revine instanțelor de judecată române sau unui organism alternativ de rezolvare a disputelor, agreat de ambele parți. Fiind de acord cu acești Termeni și Condiții de Utilizare a site-ului designful.ro, clientul își asumă în totalitate aceste riscuri.